Els clàssics i innovadors
Massini Nata/Trufa
Pa de pessic al ron amb nata/trufa i crema cremada.
Tiramisú
Got amb pa de pessic amb xarop de cafè i amareto amb una suau crema de mascarpone.
Opera
Clàssic Pastís de pa de pessic d’ametlles, ganache de xocolata i crema de cafè.
Pastisset de poma i Caramel
Base de galeta sable, poma caramel·litzada i mousse de Carmel amb tofee.
Pastís de Formatge
Base i costats de galeta cruixent amb pastís de formatge fet al forn i acabats amb melmelada de gerds o crema cremada.
Sara
Clàssic pastís de mantega, melmelada d’albercoc i ametlles torrades.
Tarta Bourdaloue
Pastís francès fet al forn amb base de galeta sucrée amb crema d’ametlles i peres.
Mousse de Crema Catalana
Base de pa de pessic amb xarop de taronja i mousse de crema catalana cremada.

