Els clàssics i innovadors

Els clàssics i innovadors

Massini Nata/Trufa

Pa de pessic al ron amb nata/trufa i crema cremada.

Tiramisú

Got amb pa de pessic amb xarop de cafè i amareto amb una suau crema de mascarpone.

Opera

Clàssic Pastís de pa de pessic d’ametlles, ganache de xocolata i crema de cafè.

Pastisset de poma i Caramel

Base de galeta sable, poma caramel·litzada i mousse de Carmel amb tofee.

Pastís de Formatge

Base i costats de galeta cruixent amb pastís de formatge fet al forn i acabats amb melmelada de gerds o crema cremada.

Sara

Clàssic pastís de mantega, melmelada d’albercoc i ametlles torrades.

Tarta Bourdaloue

Pastís francès fet al forn amb base de galeta sucrée amb crema d’ametlles i peres.

Mousse de Crema Catalana

Base de pa de pessic amb xarop de taronja i mousse de crema catalana cremada.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.